Geen eigen apparatuur?
Geen verstand van techniek?
Ontevreden over je geluid?
Startende band?
Theater-optreden maar geen geluidsman?

Mixing Lane!

Mixing Lane is een bedrijf van Arie van der Harst. Ik ben geluidstechnicus, geluidspieper, geluidsman, schuivert, sparky.
Voor theater, advies, grotere producties, en/of gewoon voor de gezelligheid werk ik veel samen met Alex Haak. Hij heeft zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend.
Beiden hebben we een ander beroep om de kost te verdienen.

Ik heb Mixing Lane gestart omdat veel bands, theatergezelschappen, kleinschalige evenementen, singer songwriters, muzikanten etc. vaak onvoldoende verdienen om professioneel geluid in te huren terwijl ze dat eigenlijk wel verdienen. Wij zien zoveel creativiteit, muzikaliteit en vernieuwende artiesten die beter geluid verdienen maar die investering nog niet kunnen of niet willen doen.

Vanuit de gedachte wat te doen voor die groep is Mixing Lane ontstaan.

Alles wat nodig is om jouw optreden uit te versterken heb ik en als ik het niet heb kan ik het huren. Mijn apparatuur is uitgezocht op basis van prijs-kwaliteit verhouding; luisteren dus! Hierdoor heb ik bijvoorbeeld niet gekozen voor de afgekloven SM58 maar voor de schitterende SE Electronics V7 microfoon. Als je het hoort, weet je waarom.