1. Voorbespreking
  1. Vooraf kunnen we alles bespreken, voorbereiden, programmeren, lenen, huren, kopen. Achteraf is vaak niet zo effectief.
  2. Over vooraf afgesproken zaken hebben/maken we een deal. Afspraak is afspraak.
  3. Niet vooraf afgesproken zaken probeert Mixing Lane te faciliteren binnen de mogelijkheden die er zijn.
  4. De beste manier om zaken vooraf te regelen is door een stage plan, priklijst en additionele wensenlijst minimaal een week van te voren naar Mixing Lane te sturen en te bespreken.
 2. Communicatie
  1. Laten we communiceren over wat we willen in plaats van verwijzen naar Algemene Voorwaarden.
  2. Bel
  3. Mail
  4. App
  5. Gebaar
  6. Roep
 3. Geschillen
  1. Indien 1&2 onvoldoende werkt / hebben gewerkt kan er een een geschil ontstaan. Dat is niet leuk. Laten we actief proberen om geschillen ten allen tijden te voorkomen.
 4. The show must go on!
  1. Ja, klopt en volledig mee eens. Er kunnen echter een aantal show stoppers zijn; onveilig gedrag of een onveilige situatie. In die gevallen heeft Mixing Lane de plicht en het recht om dat gedrag of die situatie te (laten) stoppen.
   1. Er is sprake van een onveilig gedrag indien iemand een onveilige handeling pleegt en daarmee zijn/haar veiligheid of de veiligheid van het publiek of de veiligheid van iemand van Mixing Lane in gevaar brengt. Voorbeelden zijn agressie of incompetent handelen.
   2. Er is sprake van een onveilige situatie indien deze situatie de veiligheid van het personen, dieren of goederen in gevaar brengt. Voorbeelden zijn regen/sneeuw/hagel, onveilige elektriciteit, val gevaar, gevaar voor vallende voorwerpen, volume.
 5. Bediening van apparatuur
  1. Alleen personeel van Mixing Lane bedient de apparatuur van Mixing Lane.